FOOTBALL BOOT SALE – Do 60% popusta na izbrane nogometne čevlje KUPI ZDAJ

HOPIJPIJPJPIJNajboljše cenejše kopačke

Zapraviti več kot 200 evrov za en par nogometnih čevljev ni mačji kašelj. Nimamo vsi vrhunskih ambicij; za nas, igralce lokalnih divizij in nedeljskih lig, bodo zagotovo cenejši, zanesljivi čevlji tisti, ki bodo zdržali ter nas udobno in varno pripeljali do zadnjega žvižga ob koncu tekme.

Na žalost nam podjetja vedno znova pokažejo, da kakovost njihovih cenejših kopačk močno zaostaja za najdražjimi različicami. Pri testiranju dveh različnih (cenejših in vrhunskih) različic istega modela kopačk pogosto ugotovimo, da nimata nič skupnega.

Zato smo se odločili, da za vas preizkusimo cenejše različice znanih modelov in vam pomagamo izbrati čevlje, ki vas ne bodo finančno uničili, hkrati pa vam bodo pomagali do vaših uspehov.

1) adidas COPA Sense.3

Začnimo z najcenejšimi nogometnimi čevlji s celotnega seznama. COPA Sense.3 so bili udobni že od prve nošnje, območje prstov je lepo oblazinjeno in se prilega stopalu. Sprednji del je prekrit z mehkim telečjim usnjem za boljši občutek stika z žogo. Poleg tega imajo podplat in čepi enako razporeditev kot pri najdražjih različicah. Z modelom adidas COPA Sense.3 ne morete zgrešiti, če iščete čevlje iz najcenejšega cenovnega razreda.

adidas COPA Sense.3


2) Nike Premier III

Že na prvi pogled je jasno, da se Nike Premier III zgleduje po preteklih modelih, in je edini popolnoma usnjen par na našem seznamu. Glede na to boste v paru Nike Premier III dobili neverjetno razmerje med kakovostjo in ceno. Za manj kot €110, imate lahko visokokakovostne kopačke iz kengurujevega usnja, ki jih je težko najti med drugimi pari istega cenovnega razreda. Usnje prav tako zagotavlja neverjetno udobje in odličen stik. Če iščete popolnoma usnjen nogometni čevelj, ki ima podobne materiale in tehnologijo kot elitni modeli, vendar stane pol manj, potem je Nike Premier III tisto, kar iščete.

Nike Premier III


3) adidas Predator Edge.2

Kopačke adidas Predator Edge.2 so odličen dokaz, da cenejše različice najdražjih modelov niso vedno bistveno slabše. Njihove Zone Skin gumijaste kontaktne cone so izdelane iz enakega materiala kot njihovi dražji bratje in sestre. Čeprav niso tako velike in opazne, opravljajo svojo nalogo skoraj enako dobro. Poleg tega je njihov zgornji del nekoliko tanjši in prožnejši, kar je za mnoge igralce prej prednost kot slabost. Konec koncev, če ste si vedno želeli preizkusiti, kako je imeti Predatorje, vendar ne želite zapraviti 280 evrov za dražje različice, potem so lahko adidas Predator Edge.2 prava izbira.

adidas Predator Edge.2


4) Puma Ultra Pro

Cenejša različica modela Ultra ni bila deležna tako velikega nazadovanja, kot je to običajno za hitre čevlje. Izjemno lahka konstrukcija z manjšo težo kot pri elitnih modelih adidas in Nike, odličen oprijem s čepi, in material zelo podoben najdražji različici; vse to je Puma Ultra Ultimate. Če želite povečati hitrost do maksimuma in hkrati prihraniti denar, je Puma Ultra Pro brez dvoma primerna izbira.

Puma Ultra Pro


5) Puma Future 2.4

Zadnji na našem seznamu je model Puma Future 2.3, ki ga je nosil brazilski fenomen, Neymar. Za skoraj €70 manj dobite nogometne čevlje, ki se skoraj ne razlikujejo od najdažje različice. Da, v najboljši različici ne boste našli vse tehnologije, vendar so ti čevlji še vedno neverjetno udobni, stik z žogo je odličen, pletenina v predelu stopala pa lepo obdaja stopalo in nasploh deluje vrhunsko, nekaj, česar ne bi pričakovali od čevlja v cenejšem cenovnem razredu. Na splošno so to odlični čevlji, ob katerih se boste zagotovo počutili, kot da igrate v elitnih različicah za veliko več denarja.

Puma Future 2.3

Izbira cenejših nogometnih čevljev je lahko zapletena, zato upamo, da vam bo ta pregled naših najbolj priljubljenih nižjih različic pomagal pri nakupu. Ste si jih že izbrali?