GEAR UP SALE - Prihranite do 55% na izbranih izdelkih -- days --:--:-- KUPI ZDAJ

Kopačke adidas F50 iz 2024

1

Vrnitev legendarnih nogometnih čevljev adidas Speed 

Čakanja je konec. V 2024 se vrača legenda. Model adidas F50 se bo ponovno pridružil adidasovim vrstam, skupaj z modelom adidas Predator. Klasični super duet v seriji nogometnih čevljev adidas je ponovno združen. Toda ali je adidas F50 še vedno tako dober kot zloglasni original? Lahko "novi" izpolni visoka pričakovanja ljubiteljev hitre nogometne obutve in mladih igralcev, ki model F50 poznajo le po slovesu? Preverimo to skupaj.    

adidas F50

Nogometni čevlji adidas F50 - Odlična hitra epoha od leta 2010 do 2015

Se spomnite noro hitrih kopačk OG? Tiste superhitre, poenostavljene adidasove nogometne čevlje, s katerimi so vsi želeli igrati? Z lahkim sintetičnim zgornjim delom adizero in neverjetno zmogljivostjo v tistem času je bil adidas F50 pravi preobrat v igri. Vsako leto je adidas premaknil meje še malo dlje z modelom F50 Prime (2011) in različicami F50 adizero 2, 3, 4 in 5, ki so ustrezale posameznemu letu (2012-2015). Nesporni vrhunec in absolutni mejnik v zgodovini nogometnih čevljev je bil model adidas F50 adizero Crazylight iz leta 2014, ki je tehtal absurdno lahkih 99 g. Resda je šlo za omejen zbirateljski eksponat, ki bi verjetno razpadel po treh tekmah na igrišču. Toda pri superšportnih avtomobilih ne gre za razum in uporabnost; gre za privlačnost "kaj je mogoče". Adidas F50 v vseh svojih različicah in barvnih kombinacijah je bil ultimativen. Imel je slog in posebno čarobnost nogometnih čevljev. Nato je leta 2016 adidas prešel na model X. Toda to je že zgodovina.

Kopačke adidas F50 se vračajo - vitke, lahke in elegantne v legendarnih barvah

2

Kako naj to povemo? Novi adidas F50 2024 je osupljiv s starim dobrim videzom in značilnimi adidasovimi 3-črtkami v slogu F50. Barvna različica "F50 Fast Reborn", ki je bila prvič predstavljena, nas navdušuje z reinterpretacijo legendarne kameleonske barvne različice s svetlikajočimi se vijoličnimi, belimi, črnimi in neonskimi solarno zelenimi poudarki. Messijeva izdaja "Triunfo Dorado", s katero se bo Lionel ogrel na COPA AMERICA 2024, je jasen poklon Messijevemu zlatemu modelu F50 adizero iz leta 2014. Veselimo se vseh čudovitih barvnih kombinacij in modelov, s katerimi bomo iz škatle z nogometno obutvijo z ljubeznijo potegnili naše ljubljene in čudovito optimizirane adidas F50. To bo praznovanje! 

Tehnične podrobnosti nogometnih čevljev adidas F50 - sodobni, lahki in hitri 

3

Naš adidas F50 se vrača in je boljši kot kdaj koli prej. S popolnimi sodobnimi materiali in funkcijami za zmanjšanje teže, zaradi katerih je superhitri adidasov model vseh cenovnih razredov lahek in hiter: 

  • ELITE verzija (Profesionalni nogometni čevlji) 
  • PRO verzija (model za prevzem za polprofesionalce) 
  • LEAGUE verzija (cenovno ugoden pod 100 €) 
  • CLUB verzija (najcenejša izbira čevlja)

Vrhunski nogometni čevlji adidas F50 ELITE z vrhunskimi tehničnimi lastnostmi in zanimivimi podrobnostmi jasno določajo značilen videz. Enostavna formula za superhitre nogometne čevlje je "LAHKO = HITRO".

Značilnosti modela 2024 adidas F50: 

Zgornji del FIBERTOUCH - izredno lahek, odporen na trganje in tudi prilega se kot druga koža 
Tunelski jezik - izjemno lahek in tanek za model z vezalkami, izboljša fiksiranje stopala
Ovratnik PRIMEKNIT - S kompresijskim prileganjem za model brez vezalk 
SprintWeb - Lahka struktura 3D linij na zgornjem delu za popoln stik z žogo 
Sprintframe360 - Poseben podplat, izjemno lahek s profilom čepov FG                                                       AG Traxion Frame - Visoko specializiran podplat za umetno travo generacij 4G/5G 

In še veliko več vas čaka v stari-novi liniji nogometnih kopačk adidas F50. Oglejte si jih. So neverjetno zabavni, dajejo vam stare vibracije, vendar z absolutno sodobno zmogljivostjo. 

Najboljši model Plus - adidas F50+

Novost v adidasovi visokohitrostni liniji je model Plus. Model adidas F50+ je v bistvu model adidas F50 Elite z dodatkom. Poleg podplata s spektakularnim učinkom (vsaj pri prvem razkritju v okviru paketa adidas Advancement Pack za EURO 2024 in COPA AMERICA 2024) je edina tehnična razlika element LIGHTSTRIKE PRO. Ta je vgrajen v srednji del podplata in vam zagotavlja nekaj dodatnega energijskega zagona in poskočnosti. Nogometni čevlji adidas F50+ so na voljo samo v moških velikostih in izključno v konfiguraciji brez vezalk. 

adidas F50 nogometni čevlji za ženske 

4

adidas s to temo izkazuje svoj občutek za trende in povpraševanje na trgu. Tudi nogometašice igrajo na visoki ravni in potrebujejo odlično prilegajočo se opremo za visoke hitrosti. Seveda lahko ženske nosijo katerikoli skupni model F50, saj so ti čevlji zasnovani kot unisex za različne oblike stopal. Toda adidas je prisluhnil povratnim informacijam nogometnih strokovnjakinj in v novi liniji F50 za leto 2024 uvaja dva specializirana ženska modela: vrhunski ženski model F50 Mid Elite in model srednjega razreda adidas F50 Mid League. Tehnično in oblikovno sta modela 100-odstotno enaka. Vendar sta posebej optimizirana za zahteve in prileganje ženskega stopala - saj majhne podrobnosti pomenijo veliko razliko: 

Srednje izrezan ovratnik - pokrivanje gležnjev za občutek dodatne podpore 
Vedno z vezalkami - za natančne nastavitve in popolno prileganje                                                            Prileganje za ženske - z več prostora za lok in ožjo peto 

adidas F50 Elite Mid W

adidas F50 League Mid W

adidas F50 z recikliranim materialom - sodobno pomeni trajnostno 

Kot globalna športna blagovna znamka ima adidas tudi veliko odgovornost, da daje zgled. adidas je zelo zavezan celotni dobavni in proizvodni verigi s številnimi standardi, sodelovanji in pobudami, kot sta PRIMEGREEN ali BetterCotton, da bi zmanjšal ekološki odtis ter pozitivno in trajnostno oblikoval prihodnost industrije športnih oblačil. Novi nogometni copati adidas F50 so del teh prizadevanj. Izdelani so iz vsaj 20 % recikliranih materialov, odvisno od modela. In ta se povečuje. To je kul. 

Zaključek: Ali je vredno kupiti nove nogometne čevlje adidas F50? 

Naše mnenje je jasno: NOVA GENERACIJA 2024 nogometnih čevljev adidas F50 je naravnost fantastična. So kombinacija tradicije in inovacij, zmogljivosti in sloga. Ne glede na to, ali gre za profesionalnega ali amaterskega igralca, moškega ali žensko igralko ... če iščete hitrostno orodje za svoje noge, morate resno razmisliti o modelu F50 kot možnosti in ga vsekakor preizkusiti. Ali pa boste dopustili, da vas nasprotnik, ki nosi model F50, prehiti. Vaša odločitev. Pri 11teamsports boste našli vse želene modele F50, ki jih želite naročiti. Kot absolutni specialist za nogomet in adidasov partner št. 1 dobimo vsako barvno različico, vroče posebne izdaje, strogo omejene izdaje in celo ekskluzivne izdelke. Zato jih zgrabite in vnesite adidasovo hitrost v svojo igro!