FOOTBALL SUMMER SALE - 25%-75% popusta na nogometne čevlje & izdelke za navijače! KUPI ZDAJ

Header

ADIDAS ADVANCEMENT PACK

Dobrodošli v revoluciji nogometne obutve - novi adidas Advancement Pack je tu! Ta ekskluzivni komplet, zasnovan za športnike, ki želijo biti vedno korak pred drugimi, združuje inovacije, slog in zmogljivost na najvišji ravni. NOVO! Poleg modelov Predator in Copa adidas na igrišče pošilja starega znanca in ljubljenca vseh ljubiteljev adidasovega nogometa - vrača se model F50, in sicer v treh različicah.

adidas Advancement Pack

ADIDAS F50 ELITE LACED

f50 laced

Različica z vezalkami je opremljena s tunelskim jezikom s kompresijskim prileganjem - prilagodljivo konfiguracijo jezika s strateško nameščenimi ojačitvami, ki zagotavljajo dodatno stabilnost stopala ter omogočajo boljše prileganje in fiksiranje v sprednjem in srednjem delu stopala.

adidas F50 Elite Laced

ADIDAS F50 ELITE LACELESS

f50 laceless

Model brez vezalk ima ovratnik iz materiala Primeknit, ki se prilagodi obliki uporabnikovega stopala in zagotavlja največje udobje.

adidas F50 Elite Laceless

ADIDAS PREDATOR

predator

Glavna barva kopačk adidas Predator je modra, dopolnjujejo pa jo rdeči in beli poudarki. Zaradi svojega izstopajočega jezika zagotovo pritegnejo pozornost.

adidas Predator Elite

ADIDAS COPA

Copa

Adidas COPA je prava barvna klasika. Osrednjo belo barvo podpirajo modri in rdeči toni, dopolnjuje jo modri podplat, zaradi inovativnega zgornjega materiala iz usnja FUSIONSKIN pa so kopačke popolne že na prvi dotik.

adidas Copa Elite