GEAR UP SALE - Prihranite do 55% na izbranih izdelkih -- days --:--:-- KUPI ZDAJ
Razvoj nogometnih čevljev Skechers

Razvoj nogometnih čevljev Skechers

8. 7. 2024 3 min. branja

Eno leto je precej kratek čas za spreminjanje trga nogometnih čevljev. Toda Skechers počne prav to. Oglejte si z nami Skechersovo prvo leto v igri!

Drzen začetek: Skechers vstopa v svet nogometa

Skechers praznuje svoje prvo leto v svetu nogometnih čevljev s povsem novim kompletom Evolution. Oglejmo si celotno leto in preverimo, kako so presegli pričakovanja, osupnili nogometno skupnost, osvojili številne igralce in na novo opredelili odličnost na igrišču.

Kupi Skechers

Vznemirjanje prizorišča: tretje četrtletje 2023

Prime

Skechers je vse šokiral s skrivnostnim čevljem Black-out. Nato so brez opozorila predstavili paket Prime Pack, svoj prvi uradni čevelj. To niso bili le navadni čevlji, ampak so bili drzna izjava. Harry Kane je s svojo podporo dokazal, da so te kopačke lahko najboljši zaveznik nogometašev.

Gradnja na uspehu: zadnje četrtletje 2023

Trench

Skechers se ni ustavil pri tem. Nadaljevali so s kolekcijo Trench Pack, ki so jo navdihnili klasični črni čevlji, znani po tem, da simbolizirajo trdo delo in odločnost.

Skechers Trench Pack

Ledena preciznost: prvo četrtletje 2024

Diamond ice

Na začetku leta 2024 je Skechers predstavil kolekcijo Diamond Ice. To ni bila le nova barvna kombinacija, temveč je predstavljala dragocenost in umirjenost pod pritiskom. Hladni modri toni so utelešali umirjeno miselnost na igrišču, ki je kot nalašč za situacije pod velikim pritiskom.

Skechers Diamond Ice Pack

Prednostno zagotavljanje udobja: drugo četrtletje 2024

Laser-Comfort

Skechers se je pri kolekciji Laser-Comfort Pack vsekakor osredotočil na udobje. Blagovna znamka je bila vedno znana po neprekosljivem udobju svojih čevljev, zato je bilo izjemno udobje smiselno prenesti tudi na njihove nogometne čevlje. Ta izdaja je zagotovila, da so se igralci počutili odlično, hkrati pa so bili videti izjemno.

Skechers Laser Comfort Pack

Leto inovacij: tretje četrtletje 2024

evolution

Leto dni po tem, ko je Skechers razburkal trg, se je podjetje osredotočilo na ustvarjanje gibanja. Nova sezona prinaša razširjeno kolekcijo, imenovano Evolution Pack, vključno z otroškimi različicami, kar povečuje doseg znamke in njene tržne možnosti. Gre za več kot le čevlje, gre za ustvarjanje zapuščine.

Skechers Evolution Pack

evergreen

Hkrati je Skechers predstavil tudi kolekcijo Evergreen Pack. Gre za enako napredno tehnologijo kot pri paketu Evolution Pack, vendar v tradicionalni črni barvi.

Skechers Evergreen Pack

Zvezdniški podpisi

Skechers je od svojega začetka na nogometnem trgu podpisal pogodbe z vrhunskimi igralci, kot so Harry Kane, Oleksandr Zinchenko, Anthony Elanga, Bobby Reid, Shania Hayles, Ria Bose in Anouk Denton. Ti športniki, znani po svojih spretnostih, trdoživosti in odličnosti, so znamki prinesli verodostojnost in prepoznavnost. Poleg naštetih bo kmalu znanih še več igralcev! Spremljajte dogajanje!

Predvsem udobje

Ključna značilnost nogometnih čevljev Skechers je njihova zavezanost udobju. Ker igralci več ur preživijo na nogah, je udoben čevelj ključnega pomena. Skechers je vanje vključil napredno tehnologijo in ergonomske oblike, da bi povečal zmogljivost ter hkrati zmanjšal utrujenost in tveganje za poškodbe.

Kaj se obeta za Skechers?

V samo enem letu se je podjetje Skechers iz novinca spremenilo v glavnega igralca na trgu nogometnih čevljev. Njihovi inovativni dizajni, strateške podpore in predanost udobju so značilnosti, ki jih ločijo od drugih. Skechers še naprej uvaja inovacije in očitno bo ostal tukaj. Ne glede na to, ali ste profesionalni nogometaš ali igralec ob koncu tedna, bodite pozorni na Skechers - šele začenjajo.

Nakupuj kopačke Skechers