END OF SEASON SALE – Min. 25% popust na izbrane izdelke KUPI ZDAJ

Nogometna darila za otroke po starosti - kaj kupiti za božič ali rojstni dan? 

Iščete popolna darila z nogometno tematiko za mlade nogometne navdušence? Ne glede na to, ali gre za božič, rojstni dan ali želite koga presenetiti kar tako, smo vam pripravili najboljša darila za nogometaše in nogometne navdušence po različnih starostnih skupinah. V naši trgovini boste našli vrsto fantastičnih daril z nogometno tematiko, ki bodo vsakemu otroku narisala nasmeh na obraz. Poglejmo, kaj kupiti za otroke različnih starostnih skupin: 

Nogometna darila za otroke od 0 do 3 let

Za najmlajše nogometne navdušence so idealna darila, ki spodbujajo njihovo začetno zanimanje za ta šport:1

Nogometni čevlji 

Začnite jih spodbujati z ljubkimi in majhnimi nogometnimi čevlji, ki so zasnovani za najmanjše noge. Ti miniaturni čevlji ne bodo le videti čudovito, ampak se bodo v njih počutili kot bodoči nogometni zvezdniki. Velikost čevljev za otroke, mlajše od 3 let, je lahko od EU 17  do EU 28.

Otroške kopačke

Nogometne žoge - velikost 1

Mini nogometna žoga (velikost 1) je kot nalašč za najmlajše. Je lahka in enostavna za uporabo, zato lahko otroci na zabaven in varen način vadijo driblanje in brcanje.

Nogometne žoge

Nogometni dresi

Priskrbite jim prvi nogometni dres z logotipom njihove (ali vaše :) ) najljubše ekipe. To je prikupno in nepozabno darilo, s katerim se bodo počutili kot del nogometnega sveta vse od zgodnjih dni.

Dresi

Nogometna darila za otroke od 3 do 9 let

Za to starostno skupino lahko izbirate med naslednjimi darili:2

Nogometni čevlji

Pri tej starosti nogometni čevlji niso več le estetski dodatek, ampak postanejo polnopravni del opreme mladega nogometaša. Velikosti v tej starostni skupini so od 27 EU do 38 EU.

Otroški nogometni čevlji

Rokavice za vratarje

Za ambiciozne vratarje je par vratarskih rokavic fantastično darilo. Spodbudilo jih bo, da bodo sprejeli vlogo vratarja in vadili svoje zadetke.

Rokavice za vratarje

Nogometne žoge - velikost 2 in 3

Ko rastejo, lahko rastejo tudi njihove nogometne žoge. Velikost 2 je idealna za otroke, stare do 5 let, velikost 3 pa do 9 let, saj omogoča boljši nadzor, natančnost in moč pri brcanju.

Nogometne žoge

Trenažni stožci

S kompletom stožcev za vadbo jim pomagajte izpopolniti dribling in agilnost. S temi pisanimi stožci lahko na dvorišču ali v parku izvajate zabavne in zahtevne vaje.

Trenažni stožci

Nogometna darila za otroke od 9 do 15 let

Za starejše otroke, ki že trenirajo na nogometnem igrišču, so primerna naslednja darila:3

Nogometne torbe in nahrbtniki

Vsak nogometaš, mlad ali starejši, potrebuje elegantno torbo za prenašanje svojih dragocenih nogometnih čevljev in opreme.

Nahrbtniki in torbe

Nogometne žoge velikosti 4

Prehod na nogometno žogo velikosti 4 za boljšo vodljivost in natančnost. To je popolna velikost za to starostno skupino, ki jim bo pomagala še bolj razviti njihove spretnosti.

Nogometne žoge

Ščitniki

Varnost je bistvenega pomena. Opremite jih s ščitniki za zaščito nog med tekmami in treningi. Ščitniki so na voljo v različnih dizajnih, zato lahko izberete njihovo najljubšo barvo ali ekipo.

Ščitniki

Nogometna darila za otroke nad 15 let in odrasle

Ta darila so idealna za starejše otroke in najstnike, ki se navdušujejo nad nogometom:4

Nogometni čevlji za odrasle

Ko odrastejo, jih presenetite s parom visokokakovostnih nogometnih čevljev, ki ustrezajo njihovemu slogu in zmogljivostim. Privoščite jim najboljše kar obstaja!

Nogometni čevlji

Nogometne žoge - velikost 5

Za zahtevnejše igre in boljšo pripravo na tekme preidite na nogometno žogo običajne velikosti (velikost 5).

Nogometne žoge

Nogometni dresi

Nadaljujte tradicijo s povsem novim nogometnim dresom njihove najljubše ekipe. To je brezčasno darilo, ki ga bo cenil vsak nogometni navdušenec.

Fanshop

Skratka, z 11teamsports je iskanje popolnega darila za otroke in odrasle z nogometno tematiko enostavno. Ne glede na starostno skupino boste pri nas odkrili širok izbor izdelkov, s katerimi bo dan vsakega nogometnega navdušenca nekaj posebnega. Ne glede na to, ali gre za božič, rojstni dan ali katero koli drugo priložnost, jim pričarajte nasmeh na obraz s temi fantastičnimi nogometnimi darili.