Brezplačno nogometno darilo ob vsakem nakupu nad 150/220 € -- days --:--:-- Želim darilo

Najboljši nogometni čevlji brez vezalk 2023

Ste utrujeni od zavezovanja vezalk vsakič, ko želite igrati? Priskrbite si najnovejše nogometne čevlje brez vezalk, ki bodo spremenili vašo igro!S kopačkami brez vezalk dvignite svojo zmogljivost na višjo raven. Ti 4 najboljši nogometni čevlji brez vezalk imajo vse lastnosti, ki vam bodo zagotovile prednost na igrišču, saj se dobro prilegajo, odlično nadzorujejo žogo in imajo inovativno zasnovo.

Čas je, da svojo igro dvignete na višjo raven!

Kako izbrati prave nogometne čevlje brez vezalk zase?

Kopačke brez vezalk so zaradi udobja in elegantnega videza vedno bolj priljubljene. Zaradi velike raznolikosti teh čevljev, ki so zdaj na voljo na trgu, se je težko odločiti, kateri so najboljši za vas. Pri njihovem nakupu morate upoštevati več lastnosti, kot so kroj čevlja, uporabljeni material ter kakovost in vzdržljivost njegove zasnove. Ko upoštevate te dejavnike, ste lahko prepričani, da boste kupili par kopačk brez vezalk, ki vam bodo služile več let.

Adidas Predator Accuracy+

PredatorAdidas Predator Accuracy+ je odličen čevelj za tiste, ki iščejo popolno kombinacijo moči, nadzora in natančnosti v nogometnih čevljih. Mehak zgornji del HybridTouch z gumijastimi elementi High Definition Grip je zelo oprijemljiv na dotik in vam omogoča neverjetno raven nadzora nad žogo. Poleg tega zasnova brez vezalk zagotavlja maksimalno udobje. Te kopačke, ki so jih nosili zvezdniki, kot sta Pedri in Jude Bellingham, vam bodo pomagali dvigniti vašo igro na višjo raven. Pripravite se na prevlado na igrišču z adidas Predator Accuracy+.

Adidas Copa Pure+

COPAKopačke adidas Copa Pure+ so odlična izbira za tiste, ki iščejo lahke in predvsem udobne čevlje. Z zgornjim delom iz tkanine PRIMEKNIT in mehkim prednjim delom iz usnja Fusionskin K zagotavljajo tesno prileganje, kar omogoča boljši nadzor in natančnost v trenutkih, ki so najpomembnejši. Te čevlje nosijo nekatera največja imena v svetu nogometa, kot sta Paulo Dybala in Thiago. Postanite nogometni mojster z adidas Copa Pure+.

New Balance Tekela v4

TEKELATe kopačke New Balance so bile očitno največje presenečenje v kategoriji brez vezalk. Tekela v4 zagotavljajo popolno ravnovesje med udobjem in zmogljivostjo. Hkrati imajo verjetno najboljše fiksiranje stopala med vsemi nogometnimi čevlji brez vezalk.Elastika na nartu je zelo tesna, kar je lahko nekoliko neprijetno za nogometaše z visokim nartom, po drugi strani pa je tesno prileganje nekaj, kar si nogometaši želimo in iščemo. Kakorkoli, New Balance Tekela v4 je nogometni čevelj, s katerim boste imeli pravi občutek igranja z bosimi nogami.

Adidas X Speedportal+

X SPeedportalTe adidasove hitre kopačke so bile vedno v ospredju njihovih novih kolekcij in ni čudno, zakaj. Gre za enega od najbolj priljubljenih čevljev v profesionalnem nogometu. X Speedportal+ ponujajo inovativno tehnologijo in ergonomsko prileganje, ki ustreza večini igralcev. Prevzemite nadzor in postanite najhitrejši na igrišču kot so to Heung-Min Son, Rafael Leão, João Félix in številni drugi.

Upamo, da vam je ta objava pomagala pri iskanju najboljših čevljev brez vezalk za leto 2023. Ne glede na to, ali iščete udobje, slog ali " popolno zmogljivost", vam bo ta seznam  zagotovo ponudil nekaj, kar bo ustrezalo vašim potrebam. Odločite se za enega od 4 izbranih parov še danes na 11teamsports!