IZKORISTITE KODO: CYBER1: za 10€ popusta (ob nakupu nad 80€), CYBER2: za 20€ popusta (ob nakupu nad 150€) -- days --:--:-- UPORABITE JO

Leto 2021, v katerem je potekal EURO 2020, se pravkar izteka. Že ta stavek odlično priča o času, v katerem živimo. Veliko stvari se prestavlja na kasnejši čas, tudi nogomet. Vendar se naš priljubljeni šport in ljudje, ki so del le tega, trudijo po svojih najboljših močeh, da bi nas razveseljevali ne glede na vse.  Kdo je bil pri tem najboljši, ko je šlo za kopačke? Predstavljamo vam pregled najzanimivejših, najbolj inovativnih in kreativnih modelov letošnjega leta. Kateri od njih si zasluži naziv najboljšega?


Puma Future Z 1.1

Ta zver je v odlični formi. Puma je v zadnjem času vedno bolj opazna tudi med največjima igralcema, adidasom in Nike-om. Tudi po zaslugi njihovega revolucionarnega modela Future. Čevelj, opremljen z najnovejšimi tehnologijami, bi moral odlično ustrezati vsem nogometnim mojstrom. To je zagotovo razlog, da je Neymar svojo prihodnost povezal prav s to znamko. Kdo je naslednji?

 Puma Future

 

adidas Predator Freak+ Paul Pogba x Stella McCartney

Končno je na meniju tudi veganska ponudba! Na letošnji svetovni dan veganstva je bil predstavljen poseben model dveh mladih umetnikov. Modna oblikovalka Stella McCartney je združila moči s Paulom, ne s svojim očetom, temveč s Paulom Pogbo! Igralec, ki je rad ustvarjalen, in to ne le na igrišču. Teh prefinjenih lepotcev omejene serije ne smete spregledati!

predator

 

adidas F50 Ghosted UCL

Hitrost. Ta beseda definira še eno adidasovo omejeno kolekcijo iz leta 2021. Kako hitro so pošle naše zaloge, je najboljši dokaz za to trditev. Model F50 je zelo soroden šprintericam. So izjemno lahki, z raztegljivim zgornjim delom in karbonskimi vlakni v podplatu. Ob tem so tudi oblikovalska mojstrovina. Navdih iz lige prvakov vas ne bo pustil na cedilu, nikoli.

UCL

adidas Predator Freak+

Hat-trick za adidas! In to zasluženo. Kolekcija Freak+ se je za legendarne Predatorje odlično izkazala. In ta različica bele, črne in zelene barve je najbližje popolnosti. Morda bi jih morali prihraniti za seznam najboljših nogometnih čevljev tega desetletja?

freak+ grn

 

 

Nike Tiempo Legend 9 Elite

Čista eleganca. To lahko seveda rečemo za več kot en par tukaj, a za te elitne Nike Tiempo legende zagotovo. Nike se je odločil samo za belo in odsevno srebrno barvo ter pustil, da je vse ostalo naredil čevelj sam. Tega vrhunca nogometno-obutvene obrti nikakor nismo mogli izpustiti iz našega izbora.

tiempo legend 9

adidas Copa Mundial 21

Nekatere čevlje je bolje postaviti na ogled kot pa jih obuti in z njimi tečt po igrišču. Originalni mundiali so upravičeno del vsake ugledne kolekcije. Kaj pa ti mundiali s pletenim zgornjim slojem? Od ena do deset, kakšna je vaša ocena?

copa

 

adidas X Ghosted+

Včasih imamo nogometaše za superjunake. Morda zato, ker med praznovanjem nosijo kostum, kajne, Auba? No, zdi se, da je Professor X obiskal adidas in s sabo vzel dva svoja. Wolverine in Cyclops. Čevlji slednjega so izpadli odlično, toda Predatorjev je tukaj že veliko, in ker je adidas opeval tudi Kloppa...

adi x

 

Puma King Dassler Legacy Top

Eusébio, Pelé, Cruijff in Maradona vstopijo v bar.... vsi nosijo dres Puma Kings. To si lahko predstavljamo, saj so jih vsi nosili v času svoje kariere! In prav temu legendarnemu modelu se je Puma odločila pokloniti. Ob močnem koncu leta jih je Puma predstavila javnosti in sodobna različica takšne klasike res ne more manjkati na naši TOP 10 listi.

puma king

adidas Predator Pulse

Še en hat-trick za adidas! Ti Predatorji so bili zanesljiva stava. Črno usnje z zlatimi in belimi detajli, ne reci nič več. Še en poklon legendarnemu modelu na našem seznamu. Zdi se, kot da se brata Dassler še vedno prepirata. Eden s svojimi Pumicami, drugi s tremi črtami. No, mlajši, Adi, je sedaj v skupnem vodstvu, zahvaljujoč tem usnjenim lepotcem.

predator pulse

Mercurial Superfly 8 Elite CR7 

Cristiano letos ni prejel zlate žoge (Ballon D'or), zato se sprašujemo kateri bi lahko bili najboljši nogometni čevlji leta? Za konec našega seznama smo izbrali model Nike Spark Positivity, narejen po meri igralcev kot je CR7. Za igralce, ki si prizadevajo biti hitrejši, natančnejši, preprosto boljši vsak dan in ob vsem tem še dobro izgledati.

 

cr7