header

Nazaj v preteklost z Nike Premier III

Predstavljajte si to: stojite na bujnem zelenem igrišču in ste pripravljeni, da razkrijete svoje spretnosti. Toda počakajte, kaj imate na nogah? To niso navadni nogometni čevlji, ampak Nike Premier III Exclusive, mojstrovina, ki je nastala v sodelovanju med podjetjema Nike in 11teamsports. Te kopačke niso le obutev; so potovanje skozi čas, poklon kultnim nogometnim čevljem Nike Air Strike iz 90. let prejšnjega stoletja.

Nike Premier III Exclusive je proslavitev bogate nogometne dediščine. S svojo elegantno črno zasnovo, ki jo krasi osupljiv fluorescenčno zelen Swoosh, se ti čevlji poklanjajo izjemnemu obdobju. To je povratek v zlato dobo nogometa, ko so po igrišču hodile legende in je bila vsaka tekma spektakel.

_

 

_

 


Nike Premier III x 11teamsports 

Za tiste, ki poznajo Nike-jevo linijo Premier, so te kopačke več kot le modna izjava; so simbol odličnosti. Model Premier III nadaljuje zapuščino udobja, sloga in zmogljivosti. Z vrhunskim zgornjim delom iz govejega usnja in spremenjenim vzorcem šivov ti čevlji nudijo neprekosljivo udobje in podporo igralcem vseh ravni.

Ekskluzivno različico Nike Premier III lahko dobite samo pri 11teamsports

_

 

_

 


Nike Premier III x 11teamsports