Najboljši nogometni čevlji za branilce 2024

Nogometni čevlji imajo ključno vlogo pri uspešnosti branilcev na igrišču. Zagotavljajo stabilnost, gibljivost in varnost, kar je bistvenega pomena za izvedbo odločilnih napadov in prestrezanj. Pri izbiri najboljših nogometnih čevljev za branilce v letu 2024 je pomembnih več dejavnikov, vključno z trpežnostjo, oprijemom, udobjem in varnostjo.

Nike Tiempo Legend 10 Elite

tiempo

Nike Tiempo Legend 10 Elite verjetno ni treba predstavljati. Je in je bil najboljša izbira nekaterih najboljših branilcev na svetu. Virgila Van Dijk, Wiliama Saliba, Marquinhosa, pa tudi Carlesa Puyol in Gerarda Piqué. Z zgornjim delom FlyTouch Plus in inovativno zasnovo podplata zagotavlja odlično vzdržljivost, stik in oprijem. Flyknit poskrbi za udobje skozi celotno tekmo, medtem ko oblikovani čepi zagotavljajo izjemno stabilnost in oprijem na različnih površinah. 

Nike Tiempo Legend 10 Elite


adidas Copa Pure 2 Elite

copa

Kopačke adidas Copa Pure 2 združujejo klasične vrednote serije Copa s sodobno tehnologijo, zato so idealne za branilce. Vrhunski usnjeni zgornji del zagotavlja odličen nadzor nad žogo in trpežnost, lahek podplat pa odličen oprijem in manevriranje. Anatomska zasnova poskrbi za tesno prileganje, kar poveča stabilnost in podporo med napadi. 

adidas COPA Pure 2 Elite


PUMA Ultra Ultimate

ultra

Model PUMA Ultra je zasnovan za hitrost in okretnost, zato je odlična izbira za branilce, zlasti za branilcev zadnji vrsti, ki se zanašajo na svojo atletskost. Lahka konstrukcija in poenostavljena izvedba zmanjšujeta zračni upor in izboljšujeta pospeševanje, kar branilcem omogoča, da držijo korak s hitro premikajočimi se napadalci. Konfiguracija čepov zagotavlja agresiven oprijem za hitre spremembe smeri. 

PUMA Ultra Ultimate


Mizuno Morelia

morelia

Mizuno Morelia slovi po svoji kvaliteti izdelave in zmogljivosti, zato je priljubljen med branilci. Mizuno je eden zadnjih, ki uporablja kengurujevo usnje na zgornjem delu, njihova cena pa je temu primerna. Vrhunska konstrukcija iz kengurujevega usnja zagotavlja neprimerljivo udobje in dober stik, kar omogoča natančne podaje in prijeme. Konfiguracija čepov zagotavlja optimalen oprijem in stabilnost, kar pa daje branilcem samozavest pri odločilnih potezah. 

Mizuno Morelia


PUMA King Ultimate

king

PUMA King je brezčasna klasika, ki še vedno zagotavlja izjemno zmogljivost za branilce, tudi s sodobno preobleko. Mehko sintetično usnje na zgornjem delu se oblikuje po stopalu, kar zagotavlja individualizirano prileganje in odličen nadzor nad žogo. Stožčasti čepi zagotavljajo zanesljiv oprijem in stabilnost, zaradi česar lahko branilci hitro spreminjajo smer in pravočasno odgovorijo. 

PUMA King Ultimate


adidas X Crazyfast Elite

x

adidas X Crazyfast je podoben primer kot PUMA Ultra, namenjen branilcem, ki potrebujejo največjo hitrost in okretnost. Sintetični zgornji del je lahek in ponuja tesno prileganje, medtem ko šprinterski podplat izboljša pospeševanje in odzivnost. Konfiguracija čepov je optimizirana za eksplozivne gibe, kar branilcem omogoča hitro odzivanje na spremembe v igri. 

adidas X Crazyfast Elite

Najboljši nogometni čevlji za branilce v letu 2024 ponujajo kombinacijo trpežnosti, dobrega oprijema, udobja in zaščite. Ne glede na to, ali imate raje klasični slog modela adidas Copa Pure 2 ali najsodobnejšo tehnologijo modela PUMA Ultra, za vsakega branilca se najde čevelj, ki ustreza njegovemu slogu igranja in željam. 

Vse lahko kupite pri 11teamsports!