IZKORISTITE KODO: CYBER1: za 10€ popusta (ob nakupu nad 80€), CYBER2: za 20€ popusta (ob nakupu nad 150€) -- days --:--:-- UPORABITE JO

Najboljše vratarske rokavice 2023

Če iščete najboljše vratarske rokavice, da ubranite vaš gol, ste na pravem mestu. Za vratarje so prave rokavice lahko razlika med varnim reševanjem in prejetim golom. V tem prispevku si bomo ogledali nekaj najboljših vratarskih rokavic na trgu in kaj jih dela tako posebne. Pregledali bomo ključne lastnosti, kot so oprijem, vzdržljivost in udobje, da boste lažje našli popoln par, ki bo ustrezal vašim potrebam.

Uhlsport Supergrip+ Speed Contact

uhlsport

Izkusite popoln oprijem z vratarskimi rokavicami Uhlsport! Te rokavice so izdelane iz prijetne tkanine in opremljene s patentirano lateksno peno Supergrip+, ki sicer ni najbolj oprijemljiva na trgu, vendar to nadomešča s svojo zanesljivostjo in vzdržljivostjo. Rokavice so zasnovane tako, da vam omogočajo optimalen oprijem in hkrati zagotavljajo udobje vašim rokam. Klasični ovratnik s trakom iz lateksa okoli celotnega zapestja in zapenjanjem z Velcro omogoča enostavno natikanje in zategovanje. Uhlsport Supergrip+ Speed Contact lahko priporočimo vsem, ki iščejo ravnovesje med oprijemom, vzdržljivostjo in udobjem.

Uhlsport Supergrip+ Speed Contact RC


adidas Predator Pro Hybrid

predator

Dvignite svoje vratarske spretnosti na višjo raven z adidas-om! Te rokavice imajo pleten hrbtni del s silikonskimi elementi High Definition Grip za natančno izbijanje žoge, dlan URG 1.0 z ovitim palcem in dodaten lateks na konicah prstov za boljši oprijem in popolno obvladovanje žoge. Z vratarskimi rokavicami adidas Predator Pro Hybrid poskrbite za slog in samozavest!

adidas Predator Pro Hybrid


Puma Future Ultimate NC

puma

Te Pumine rokavice so zasnovane za tesno prileganje in zagotavljajo odličen nadzor z negativnim prileganjem, 3D pletenino in 4 mm plastjo lateksa ELITE+ DUAL GRIP-om na dlani. Poleg tega podaljšana elastična manšeta zagotavlja udobno nošenje brez potrebe po zapenjanju. Postanite junak svoje ekipe s Puma FUTURE Ultimate NC!

Puma FUTURE Ultimate NC


BU1 Light NC

bu1

Znamko BU1 so ustvarili izkušeni vratarji s ciljem ustvariti popolno vratarsko izkušnjo za vsakogar. Rezultat so rokavice BU1 Light NC. To so ene najlažjih rokavic na trgu, ki imajo odlično zračnost in oprijem. BU1 rokavice bodo odlična izbira za vse, ki iščejo zanesljive rokavice za delček cene dražje konkurence.

BU1 Light NC


Upamo, da vam je ta prispevek pomagal izbrati popoln par vratarskih rokavic. Vse izdelke lahko najdete v naši 11Teamsports trgovini! Veliko sreče na igrišču in prijetno igranje!