Brezplačna dostava
-15% Brezplačna dostava

Notranji čevlji Salming HAWK WOMAN

Ženske
Barva: Modra
1238086-6303
Pohitite, samo še 1 kom na zalogi!
Na voljo
Predvideni datum dostave: 6. 4. 2023 - 7. 4. 2023
-15% €159,95
€136 z DDV Prihranite €23,95 Najnižja cena v zadnjih 30 dneh: €136
Brezplačna dostava
Izdelke lahko vrnete v 30 dneh
Izdelek dodan v košarico
Pojdi v košarico
TehnologijE
HeelCup

Tehnologija Salming Heelcup™ v predelu pete ustvari tako imenovano petno skodelico, ki je srednje trda, anatomsko oblikovana in pomaga stabilizirati in fiksirati stopalo v čevlju.

LMS+

Hitra ustavitev bočnega gibanja stopala lahko povzroči zvin gležnja. Enota LMS+ je zasnovana z 8-odstotnim naklonom, da čim bolj zmanjša tveganje te poškodbe.

TGS 62/75™

Torzijski vodilni sistem. Razdalja od pete do podplata (62 % podplata) je bila zasnovana z upoštevanjem največje stabilnosti in blaženja udarcev. Ta površina je zaključena s tako imenovano baletno linijo, ki ta stabilizacijski del zaključi pod kotom 75%.

ExoSkeleton

Zunanji skelet stabilizira stopalo pri bočnih gibih in tako zmanjša pritisk na MTP sklepe. Pomembno je, da je stopalo stabilno, predvsem na mehkih delih stopala, kjer je ob nenadnih spremembah smeri na ta del stopala velik pritisk – velika verjetnost poškodbe.

Recoil

Dušilna plast, izdelana iz mešanice materialov, lahko odlično absorbira negativne sile ob udarcu in hkrati odlično izkoristi energijo pri vsakem odboju. Recoil R™ - Recoil Reduction - tehnologija za podporo blaženju velikih udarcev, ki vplivajo na peto med nenadnimi spremembami smeri in pri vsakem koraku.

Cushioning Foam

Po drugi strani pa je v zadnjem delu podplata uporabljena posebna blažilna pena, ki ima 70% boljši učinek blaženja kot običajno uporabljena EVA.

Ocena izdelka
Tega izdelka ni ocenil še nihče.
Vprašanja
Dodajanje vprašanja
*
*
*
Na vaše povpraševanje bomo odgovorili v najkrajšem možnem času.

Za ta izdelek še ni bilo vprašanj.
Placeholder
Placeholder
Nazadnje ste si ogledali